Vacature – Traineeship Kwaliteitsmanagement

Een vliegende start van jouw carrière in de zonne-energie
Je bent ambitieus en je wil jouw talenten inzetten om de wereld duurzamer te maken. 
Je hebt onlangs met succes een technische HBO opleiding of MBO 4 elektrotechniek afgerond en je wilt jezelf snel verder ontwikkelen.
Heb je al enkele jaren ervaring in de elektrotechniek? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Het Traineeship Kwaliteitsmanagement bij De Zonnemeesters is het ideale vertrekpunt voor een carrière in de solar-branche.
We leiden je volledig op, je wordt persoonlijk gecoacht en je werkt samen met hooggekwalificeerde professionals. 

Het traineeship duurt een jaar. Tijdens dit jaar volg je meerdere gerichte opleidingen op het gebied zonne-energie en energieopslag, zodat jij je ontwikkelt tot echte specialist op dit gebied. De diploma’s die je hierbij haalt vormen een mooie basis voor je verdere carrière. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles op zonne-energie installaties én het adviseren van opdrachtgevers over kwaliteitsverbetering. Vanaf de start word je intensief ondersteund, waarna je steeds zelfstandiger gaat werken. Je werkt vanuit kantoor in Ulvenhout / Breda, maar bent ook veel onderweg voor het uitvoeren van de controles. Na afloop van het Traineeship ben je klaar voor de volgende stap en bieden we je graag een positie als Zonnemeester aan.

Wat bieden we je:
– Een ongekende serie aan opleidingen, waaronder; Solar-Topfitter, Solar-Specialist, Solar-Inspector & Storage-Specialist
– Een aantrekkelijke werkomgeving, collegialiteit en persoonlijk begeleiding in jouw ontwikkeling
– Een tijdelijk contract voor 40 uur
– Leaseauto, laptop
– Marktconforme beloning, bij succesvol doorlopen van het Traineeship uitstekend salarisperspectief

Wat vragen we van jou?
– Succesvol afgeronde technische HBO opleiding of MBO 4 elektrotechniek
– Ambitie en liefde voor duurzame energie en techniek
– Goede communicatieve vaardigheden
– Rijbewijs B

Wie zijn wij?
De Zonnemeesters is een jonge, snelgroeiende organisatie. Onze professionals delen een sterke intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, vereisten én oplossingen. Wij bieden solarbedrijven inzicht in de kwaliteit van het installatiewerk én ondersteunen actief bij het doorvoeren van verbeteringen. De inzet is gericht sturen op minder fouten. Wij hebben een unieke procesaanpak om efficiënt en met focus aan kwaliteitsverbetering te werken. Het delen van kennis en het vergroten van bekwaamheid staat altijd centraal! Meer info over de zonnemeesters vind je op onze website en linkedin.
Stuur je sollicitatie naar johan.boekholt@zonnemeesters.nl