Vacature: Traineeship Kwaliteitsmanagement

Een vliegende start van jouw carrière in de wereld van duurzame energietechnieken in en bij woningen.

Het Traineeship Kwaliteitsmanagement is het ideale vertrekpunt voor een carrière in de wereld van duurzame energietechnieken in en bij woningen.

Je bent ambitieus en je wil jouw talenten inzetten om de wereld duurzamer te maken. Je hebt onlangs met succes een technische HBO of MBO 4 opleiding afgerond en je wilt jezelf snel verder ontwikkelen. Heb je al enkele jaren ervaring in de installatietechniek? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren!

We leiden je volledig op, je wordt persoonlijk gecoacht en je werkt samen met hooggekwalificeerde professionals.

Het traineeship duurt een jaar. Tijdens dit jaar volg je meerdere gerichte opleidingen op het gebied duurzame energietechnieken (zonnepanelen, warmtepompen, thuisaccu’s en laadpalen), zodat jij je ontwikkelt tot echte specialist op een van deze gebieden. Dit vormt een mooie basis voor je verdere carrière. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles én het adviseren van opdrachtgevers over kwaliteitsverbetering. Vanaf de start word je intensief ondersteund, waarna je steeds zelfstandiger gaat werken. Je werkt vanuit kantoor in Breda, maar bent ook veel onderweg voor het uitvoeren van de controles. Na afloop van het Traineeship ben je klaar voor de volgende stap en bieden we je graag een vaste positie aan.

Wat bieden we je:

  • Een ongekende serie aan opleidingen bij onze partner Switch2Solar; Opleider van koplopers in Solar, Storage en Energiemanagement
  • Een aantrekkelijke werkomgeving, collegialiteit en persoonlijk begeleiding in jouw ontwikkeling
  • Een tijdelijk contract voor 40 uur
  • Leaseauto, laptop
  • Marktconforme beloning, bij succesvol doorlopen van het Traineeship uitstekend salarisperspectief

Wat vragen we van jou?

  • Succesvol afgeronde technische HBO of MBO 4 opleiding elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde of een vergelijkbare richting
  • Ambitie en liefde voor duurzame energie en techniek
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Rijbewijs B

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je graag onderdeel worden van ons team?

Laat dan van je horen!

Wie zijn wij?

De Zonnemeesters is een jonge, snelgroeiende organisatie. Onze professionals delen een sterke intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, vereisten én oplossingen.

Dit doen we voor verschillende duurzame energietechnieken in en bij woningen; waaronder zonnepanelen, warmtepompen, thuisaccu’s en laadpalen. De inzet is gericht sturen op minder fouten. Wij hebben een unieke procesaanpak om efficiënt en met focus aan kwaliteitsverbetering te werken. Het delen van kennis en het vergroten van bekwaamheid staat altijd centraal!

Meer info over de ons vind je op onze websites De ZonnemeestersDe WarmtepompMeestersLinkedin Zonnemeesters  en Linkedin WarmtepompMeesters.