Vacature: Zonnemeester (loondienst of zzp)

Wil je jouw kennis en ervaring inzetten om de kwaliteit en veiligheid in de PV-sector te verhogen? Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen!

Wij zijn op zoek naar intrinsiek gemotiveerde mensen om ons team van Zonnemeesters te versterken.

Als Zonnemeester werk je sterk zelfstandig, maar ben je ook onderdeel van een groep gelijkgestemden. Je kunt altijd terugvallen op de expertise en ondersteuning van jouw teamgenoten. Een Zonnemeester is naast technisch specialist vooral goed in contact met mensen. Dit uit zich in een positieve grondhouding, gevoel voor het klantbelang en een professioneel voorkomen.

Ook als zzp’er ben je van harte uitgenodigd om te reageren op deze vacature. Als zelfstandig werkend teamlid heb je namelijk de mogelijkheid om opdrachten aan te nemen en zelfstandig te werken, terwijl je nog steeds deel uitmaakt van een team dat je ondersteunt en helpt groeien.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles (in jouw eigen regio). Daarnaast kijken we naar je persoonlijke capaciteiten en ontwikkelwensen in het licht van onze groeiende organisatie.

Wij zijn op zoek naar iemand met:

  • Een afgeronde opleiding MBO 4 of HBO elektrotechniek, installatietechniek of een vergelijkbare richting.
  • Ervaring als installateur of inspecteur van installaties bij woningen. Als richting houden we een bekwaamheid aan op het niveau van Solar Inspector of Scope 12 inspecteur en/of minimaal 3 jaar ervaring als eindverantwoordelijke bij installatiewerk.
  • Passie voor het vakgebied en de wil om te blijven leren en groeien
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve houding
  • Ervaring met zelfstandig werken binnen een team
  • Rijbewijs B

Wij bieden:

  • Een werkomgeving met een aansprekende klantenkring, die erop gericht is de kwaliteit en veiligheid in de sector te verhogen
  • De mogelijkheid om jouw vaardigheden en expertise verder te ontwikkelen
  • Een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een enthousiast team van ervaren professionals waarin kennisdelen de norm is

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je graag onderdeel worden van ons team?

Laat dan van je horen!

Wie zijn wij?

De Zonnemeesters is een jonge, snelgroeiende organisatie. Onze professionals delen een sterke intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, vereisten én oplossingen.

Dit doen we voor verschillende duurzame energietechnieken in en bij woningen; waaronder zonnepanelen, warmtepompen, thuisaccu’s en laadpalen. De inzet is gericht sturen op minder fouten. Wij hebben een unieke procesaanpak om efficiënt en met focus aan kwaliteitsverbetering te werken. Het delen van kennis en het vergroten van bekwaamheid staat altijd centraal!

Meer info over de ons vind je op onze websites De Zonnemeesters, De WarmtepompMeesters, Linkedin Zonnemeesters  en Linkedin WarmtepompMeesters.